Contact
AFS Motorparts
Voltastraat 21 (achterzijde)
1446 VA Purmerend
Industrieterrein Baanstee West

Telefoon:
0299-412040
06-24722991

text_email
info@afsmotorparts.nl
 

Project one kettingstelapparaat

Project one kettingstelapparaat
Klik om te vergroten
Prijs: € 39,95
Voorraad: Op voorraad
Model:
Beoordeling: Niet beoordeeld

Aantal: Bestellen

Het project One kettingstelapparaat is de simpelste en meest universele methode om uw voor- en achterkettingwiel op elkaar uit te lijnen.
Door simpelweg de (uit verstevigd vliegtuigaluminium vervaardigde) unit over uw achterkettingwiel te plaatsen en te vergrendelen met de borgschroef staat de gehard stalen aanwijslineaal volledig in lijn met het achterkettingwiel, en dus ook met het hele achterwiel. De unit kan zowel bovenop als onderaan het kettingwiel geplaatst worden, en blijft daar ook zitten tijdens de verstelling van de ketting. Hierdoor ziet u meteen welk effect uw verstelling van de kettingspanners heeft. Ook bij veel licht is dit goed af te lezen, in tegenstelling tot de modellen met een laserpuntje. Daarnaast blijft de unit ook op aluminium kettingwielen op zijn plaats zitten zonder dat u deze vast hoeft te houden. Afnemen van de kettingkast is dus niet nodig als u de unit aan de onderzijde plaatst.
De aanwijslineaal hoeft niet in het midden van de ketting te zitten, maar moet wel evenwijdig aan de ketting lopen. Hierdoor kunt u zowel smalle kettingen als ook hele brede kettingen uitlijnen. Alle onderdelen zijn ook los te bestellen.
De aanwijzingen op de achterbrug kan namelijk enorm afwijken van de juiste gemeten toestand wat resulteert in slechter rijgedrag van de motorfiets, en meer slijtage van de ketting en kettingwielen.

LET OP: dit kan NIET per briefpost verzonden worden, dit moet per pakketpost!

Geef beoordeling
Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:

Er zijn geen aanvullende afbeeldingen gevonden voor dit product.