Contact
AFS Motorparts
Voltastraat 21 (achterzijde)
1446 VA Purmerend
Industrieterrein Baanstee West

Telefoon:
0299-412040
06-24722991

E-mail:
info@afsmotorparts.nl
 

Over ons

AFS Motorparts is officieel gestart op 1 Januari 2006 als eenmanszaak door mij (Frank Switser).

Als voorzitter van een grote landelijke motorclub met bijna 1100 leden, ben ik in 2003 gestart met de inkoop en verkoop van motor-gerelateerde artikelen. Deze werden via Internet wereldwijd ingekocht en verkocht. Gezien het succes van deze handelswijze door het selecteren van de juiste leveranciers, en het plezier dat daaruit voortkwam, heb ik besloten een zelfstandig bedrijfje hierin op te zetten (hierin geassisteerd door mijn vrouw Alice).

De grootste productgroep bestaat uit motorbanden. Een compleet assortiment van alle grote merken, een zeer scherpe prijs, en goede condities maken dit voor zowel de klant als de leverancier een zeer interessant artikel. Aangezien wij deze zelf op voorraad houden, maar ook rechtstreeks vanuit de groothandelaars in Europa naar de klant laten sturen, is een (verse) voorraad van A-kwaliteit banden gewaarborgt. Een landelijk netwerk van dealers zorgt voor montage en balancering, maar dat doen wij natuurlijk zelf ook in onze shop + werkplaats in Purmerend.

De tweede groep zijn slijt- en onderhoudsdelen zoals kettingsets, remmen, filters en vloeistoffen. Wij doen hierin meerdere merken zoals bijvoorbeeld DID, Ferodo, Brembo, Nissin, K&N, en Motorex.

De derde productgroep is Hyperpro schokbrekers, veersystemen en stuurdempers. Vanwege de eerdere contacten via de motorclub met deze Nederlandse fabrikant in het topsegment, was de keuze hiervoor erg gemakkelijk. Goede vering op uw motorfiets is een van de grootste factoren in rijcomfort en veiligheid!

De vierde productgroep zijn de befaamde ABBA motorstands waarvan wij de importeur zijn voor de BeNeLux. ABBA maakt een compleet programma voor het stallen van motorfietsen en voor het doen van werkzaamheden aan motoren.

Daarnaast is LED- en Xenon-verlichting een product van de toekomst. Steeds meer motorrijders zien dat deze verlichting alleen maar voordelen heeft en steeds goedkoper wordt

  • Ca. 3 keer meer zicht (en beter zichtbaar)
  • Stroomverbruik 35 Watt (i.p.v. 55 Watt bij halogeenverlichting)
  • Langere levensduur
  • Minder warmteontwikkeling

In bijna elke motor kan LED- of Xenon-verlichting worden ingebouwd (zonder aanpassing aan de motor). Voor de prijs hoeft u het niet te laten....

AFS Motorparts is importeur van de befaamde Cyclops ledlampen en dealer van o.a. Pilot Xenonverlichting.


Verder zijn wij nog altijd op zoek naar andere producten om ons assortiment aan te vullen.

Heeft u op- of aanmerkingen, of gewoon een vraag, dan horen wij deze graag! Gebruik hiervoor graag ons mailadres: info@afsmotorparts.nl