Contact
AFS Motorparts
Voltastraat 21 (achterzijde)
1446 VA Purmerend
Industrieterrein Baanstee West

Telefoon:
0299-412040
06-24722991

E-mail:
info@afsmotorparts.nl
 

Bandenmontage

Montage + balanceren van motorbanden op losse velgen kost € 16,-- per velg.

Bij wielen met een binnenband is dit € 23,50 per velg (dit is aanmerkelijk meer werk).
Montage + balanceren op de motor kost € 55,-- per uur (ca. 1 uur per set nodig, bij binnenbanden is dit vaak langer). Bovenstaande montage- en balanceerkosten zijn daarbij dan wel inbegrepen.
Let op: voor niet door AFS Motorparts geleverde banden rekenen wij een montagetoeslag van € 5 per band.

Verwijderingsbijdrage is € 3,-- per oude achtergelaten motorband.
Nieuw ventiel v.a. € 3,-- , aluminium haaks ventiel v.a. € 10,50
Haakse ventielen en balanceerlood (alleen plaklood) zijn ook tegen meerprijs verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, rood, blauw, goud en groen. Standaard spaaklood en aluminiumkleurig plaklood zijn inbegrepen in de balanceerkosten.
Sinds 2010 is stikstofvulling van uw banden bij ons mogelijk voor € 4,-- per band.

Wij leveren alle modellen motor- en scooterbanden van Michelin, Bridgestone, Metzeler, Pirelli, Dunlop, Continental, Avon, Heidenau en anderen.
Ook de off-road modellen en de racebanden!
Deze banden worden met DPD naar u toegestuurd, en kunnen door tientallen montagebedrijven in Nederland en België gemonteerd worden. De meesten rekenen hier € 10,-- tot € 15,-- voor (montage op losse velg). Mail ons met uw n.a.w.-gegevens, en wij sturen u deze adressen. Wij monteren en balanceren natuurlijk ook zelf, hier in Purmerend

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief  bezorging aan huis in Nederland en België!
De prijzen zijn voor de meest verkochte modellen STAAN IN ONZE WEBSHOP.
Gedurende het gehele jaar kunnen er prijsaanpassingen volgen vanwege aangepaste inkoopprijzen.
Kijk voor de meest actuele prijzen in de webshop. 

Hoe werkt het?
U besteld bij ons de gewenste banden via de webshop of via E-mail.
Indien de bestelling juist is uitgevoerd moet u binnen enkele minuten een automatische orderbevestiging krijgen. Krijgt u deze niet, neem dan nog even contact op.
Deze orderbevestiging bevat alle benodigde informatie voor de bestelling en betaling. De zending wordt pas verstuurd nadat de (aan-)betaling binnen is!
U kunt naar keuze de banden ophalen, of via DPD laten verzenden. Dit kost voor 1-4 banden € 10,-- (Nederland) of € 12,50 (België). Voor montage elders is er een lijst van ca. 50 montagebedrijven in de Benelux beschikbaar.
Banden die op voorraad zijn worden binnen 3 werkdagen afgeleverd. Banden die besteld moeten worden duren wat langer. Afhankelijk van de gewenste haast kan er een expresszending geregeld worden (tegen meerprijs). De kosten hiervoor worden opgegeven voordat de bestelling definitief wordt.

Wij verkopen alleen goedgekeurde en jonge banden (zeer zelden ouder dan ca. 2 jaar, maar meestal jonger), waar niets aan mankeert. Is er wel een oudere band geleverd of is er een productiefout, dan wordt de band omgeruild of indien gewenst een korting gegeven.
Heeft u vragen of ziet u de gewenste band er niet bij?
Stuur dan even een E-mail (info@afsmotorparts.nl) of bel ons gewoon even op 0299-412040 (tussen 10 en 17 uur). Buiten werktijd zijn we voor dringende vragen beschikbaar op 06-24722991.